fbpx

Ново урбано место

На јужната страна од бул. 3-та Македонска Бригада кон Водно, гордо ви го претставуваме станбено-деловниот комплекс Urban Garden.

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание кон детали, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење.

Urban Garden е архитектонско дело збогатено со бројни зелени површини кои формираат пријатна атмосфера за жителите. Користењето квалитетни градежни материјали е главната причина која ќе Ви овозможи комфорно и спокојно домување.

0 m2
зелени површини
0
станбени единици
0
деловни простории
0
паркинг места

модерни и урбани

станбени единици

Станбениот дел од Urban Gaden е составен од 480 станбени единици распоредени во 3 згради кои се поврзани со приземјето и подземниот паркинг простор. Секоја од зградите има два влеза, а во секој влез има по два лифта, еден е патнички лифт кој се движи од приземје до поткровје, додека другиот е товарен лифт кој се движи од -3 ниво до поткровјето. Има голем избор на станови со различни квадратури, од 23 м2 до 68м2.

атрактивни

деловни простории

Деловниот простор во Urban Garden Аеродром е составен од 19 деловни простории со вкупна површина од 7.400м2. Тој е позициониран на приземјето од комплексот и се развива во вертикала до галеријата. Деловните простори започнуваат од 49м2 до 822м2.

6 причини зошто да нѐ изберете

Соседи на urban garden

6 мин со автомобил

20 мин пешки

3 мин со автомобил

12 мин пешки

3 мин со автомобил

13 мин пешки

1 мин со автомобил

5 мин пешки

1 мин со автомобил

2 мин пешки

3 мин со автомобил

12 мин пешки

5 мин со автомобил

5 мин пешки

Background

Железничка Станица

Основно училиште Блаже Конески

Средно училиште Димитар Влахов

Тинекс

универзитет Американ Колеџ

Основно училиште Љубен Лапе

Средно училиште Владо Тасевски

Препораки од станари од претходно изграден објект
на мега акустик

Наши Совети и препораки

Шест начини за користење на дрвото во ентериер

Дрвото како материјал за уредување на домот со години го држи првото место. На пример, во норвешкиот град Киркјубаргарир има…

Смарт Клупа во Urban Garden

Освен зелениот покрив кој има големо влијание во прочистување на воздухот и ги намалува емисиите на СО2 преку процесот на…

Зелен покрив

Зеленилото е сè повеќе потребно за подобрување на секојдневниот живот кај луѓето, воедно и за подобрување на квалитетот на животната…

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Наши Агенти

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Стефан

Продажен Агент

072 227 002

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

Инвеститор: Mega Akustik

Контактирајте продажен агент:
072 227 002 / 078 269 823 / 070 409 993 / 070 308 328

Купете стан во градба!

Оставете ваша мејл адреса и бидете во тек со сите понуди!