fbpx
Previous
Next

ТИП Б10

Двособен

 • Хол, дневна соба, кујна и трпезарија 33m2
 • Бања 4m2
 • Спална соба 10m2
 • Балкон 3m2
 • Вкупна површина 50m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 1
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • ВЛЕЗ 2
 • /
 • /
 • /
 • /
 • 32
 • /
 • /
 • /

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација