fbpx
Previous
Next

ТИП Б5

Двособен

 • Хол, дневна соба, кујна и трпезарија 26m2
 • Бања 5m2
 • Спална соба 15m2
 • Балкон 4m2
 • Вкупна површина 50m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 1
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • ВЛЕЗ 2
 • /
 • 55
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација

Инвеститор: Mega Akustik

Контактирајте продажен агент:
072 227 002 / 078 269 823 / 070 409 993 / 070 308 328

Купете стан во градба!

Оставете ваша мејл адреса и бидете во тек со сите понуди!