fbpx
Previous
Next

ТИП Б9

Двособен

 • Хол, дневна соба, кујна и трпезарија 31m2
 • Бања 5m2
 • Спална соба 12m2
 • Балкон 3m2
 • Вкупна површина 51m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 1
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • ВЛЕЗ 2
 • /
 • /
 • /
 • /
 • 31
 • /
 • /
 • /

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација