fbpx

ТИП В2

Трособен

 • Хол, дневна соба, кујна и трпезарија 27m2
 • Гостински тоалет 2m2
 • Остава 1m2
 • Ходник 3m2
 • Бања 4m2
 • Спална соба 9m2
 • Детска соба 7m2
 • Балкон 4m2
 • Балкон 1m2
 • Вкупна површина 58m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 1
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • 4
 • ВЛЕЗ 2
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација

Инвеститор: Mega Akustik

Контактирајте продажен агент:
072 227 002 / 078 269 823 / 070 409 993 / 070 308 328

Купете стан во градба!

Оставете ваша мејл адреса и бидете во тек со сите понуди!