fbpx
Previous
Next

ТИП В3

Трособен

 • Ходник 8m2
 • Гостински тоалет 2m2
 • Остава 2m2
 • Бања 5m2
 • Дневна соба, кујна и трпезарија 28m2
 • Детска соба 12m2
 • Спална соба 13m2
 • Балкон 2m2
 • Балкон 4m2
 • Вкупна површина 76m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 4
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација