fbpx
Previous
Next

ТИП Г1П

Четворособен

 • Хол, дневна соба, кујна и трпезарија 26m2
 • Гостински тоалет 2m2
 • Ходник 4m2
 • Бања 4m2
 • Спална соба 8m2
 • Детска соба 6m2
 • Детска соба 8m2
 • Балкон 3m2
 • Балкон 1m2
 • Вкупна површина 64m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 5
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • ВЛЕЗ 6
 • 72
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација