fbpx
Previous
Next

ТИП Г2

Четворособен

 • Хол, дневна соба, кујна и трпезарија 24m2
 • Гостински тоалет 2m2
 • Ходник 3m2
 • Бања 4m2
 • Спална соба 11m2
 • Детска соба 8m2
 • Детска соба 8m2
 • Балкон 5m2
 • Балкон 3m2
 • Вкупна површина 68m2

Достапен на

 • КАТ
 • пк
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • ВЛЕЗ 5
 • /
 • 68
 • 57
 • 46
 • 35
 • 24
 • 13
 • 2
 • ВЛЕЗ 6
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /

* Становите обележани со црвено се продадени

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин

Ориентација