fbpx

Погледнете ги одговорите на некои од често поставуваните прашања за нашиот комплекс УРБАН ГАРДЕН

генерални ПРАШАЊА

Самото именување на комплексот е инспирирано од пространите зелени површини (1232 м2) кои се предвидени. Се состојат од жардињери и високо зеленило во партерот, и ниско кровно зеленило над деловните објекти 1.2 и 1.4 (помеѓу станбените објекти). Повеќе за кровното зеленило на следниот линк https://www.urbangarden.com.mk/zelen-pokriv/

На пријатната животна средина и комфор придонесуваат и квалитетните материјали изберени од инвеститорите познати по своето долгогодишно искуство.

Повеќе за инвеститорите на следниот линк

https://www.megaakustik.mk/za-nas/

други прашања

Урбан Гарден започна со изградба во Јули 2019 година. Предвидено е овој комплекс да биде завршен со градба до крајот на 2021 година.

Со целосна исплата и по поминување на техничкиот преглед на објектите.

Проектот Урбан Гарден е А класа во однос на енергетската потрошувачка.

Бидејќи цврсто веруваме во квалитетот и изгледот на материјалите кои ќе бидат вградени во Урбан Гарден, истите ги изложивме во нашиот продажен центар каде што нашите клиенти може да видат што ќе биде вградено во нивниот стан. Имаме изложено палета на плочки Herberia, санитарија Ideal Standard, трослоен паркет Tarkett, прозорци Rehau Geneo, врати Porta Profil итн.

Воедно би сакале да ги поканиме сите заинтересирани купувачи, да не посетат во нашите канцеларии на самата локација на Урбан Гарден, каде што би можеле детално да го презентираме целиот комплекс.

Информации во однос на цени и други детали за овој комплекс може да ви дадат нашите агенти за продажба кои може да ги контактирате на следните тел. броеви:

📱 070/409-993
📱 070/308-328
📱 078/269-823 
📱 072/227-002