fbpx

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ

ЗА НОВ УРБАН

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР?

На само 6 минути од центарот на градот, во населба Аеродром.

Деловниот простор во Урбан Гарден е составен од 19 деловни простории со вкупна површинаод 7400м2. Тој е позициониран на приземјето од комплексот и се развива по вертикала до галеријата. Деловните простори започнуваат од 800м2.

0
ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ
0
МЕТРИ КВАДРАТНИ
0
ПАРКИНГ МЕСТА

Деловен простор приземје

ДПП 3

 • Деловен простор 794m2
 • Тоалет 6m2
 • Кујна 5m2
 • Вкупна површина 805m

ДПП 4

 • Деловен простор 751m2
 • Тоалет 6m2
 • Кујна 7m2
 • Вкупна површина 764m2

ДПП 5

 • Деловен простор 46m2
 • Тоалет 3m2
 • Вкупна површина 49m2

ДПП 6

 • Деловен простор 60m2
 • Тоалет 3m2
 • Вкупна површина 63m2

ДПП 7

 • Деловен простор 807m2
 • Тоалет 9m2
 • Кујна 6m2
 • Вкупна површина 822m2

ДПП 8

 • Деловен простор 365m2
 • Тоалет 4m2
 • Кујна 6m2
 • Вкупна површина 375m2

ДПП 9

 • Деловен простор 306m2
 • Тоалет 2m2
 • Кујна 3m2
 • Вкупна површина311m2

Вашиот бизнис заслужува

урбан деловен простор

Закажи Термин

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ГАЛЕРИЈА

ДПГ 

 • Деловен простор 118m2
 • Тоалет 5m2
 • Кујна 3m2
 • Вкупна површина 126m2

ДПГ  4Г

 • Деловен простор 117m2
 • Тоалет 5m2
 • Кујна 3m2
 • Вкупна површина 125m2

ДПГ  5Г

 • Деловен простор 183m2
 • Тоалет 2m2
 • Кујна 4m2
 • Вкупна површина 189m2

ДПГ  6Г

 • Деловен простор 223m2
 • Тоалет 3m2
 • Кујна 4m2
 • Вкупна површина 230m2

ДПГ  7Г

 • Деловен простор 120m2
 • Тоалет 5m2
 • Кујна 3m2
 • Вкупна површина 128m2

ДПГ  8Г

 • Деловен простор 119m2
 • Тоалет 5m2
 • Кујна 3m2
 • Вкупна површина 127m2

ДПГ  9Г

 • Деловен простор 441m2
 • Тоалет 5m2
 • Кујна 3m2
 • Вкупна површина 449m2

ДПГ  10Г

 • Деловен простор 402m2
 • Тоалет 3m2
 • Кујна 4m2
 • Вкупна површина 409m2