fbpx

Зошто двособни станови во Urban Garden

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ја разубави околината.

Непосредната близина на основни, средни училишта и универзитети (МИТ и Американ Колеџ), достапноста до културни и трговски објекти и лесната комуникација со централното градско подрачје се неколку од бројните причини зошто да го изберете Urban Garden.

Изберете двособен стан во објект 1.1

Изберете двособен стан во објект 1.3

Изберете двособен стан во објект 1.5

Наши агенти

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Стефан

Продажен Агент

072 227 002

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин