fbpx

Urban Garden - материјали кои ги вградуваме

Инвеститорот Мега Акустик користи квалитетни материјали при изградба на комплексот Urban Garden за да ви овозможи удобен и комфорен живот.

Греење и ладење gree

MULTI VRF INVERTER СИСТЕМИ од GREE се еколошки дизајнирани ,  работат со технологија на ниска фрекфенција на инверторот што значително ја намалува потрошувачката на енергија со прилагодување на брзината на компресорот според потребното оптоварување во  просторијата. Имаат капацитет од 18000 Btu/h до 42000 Btu/h SEER/SCOP (W/W) 6.1/4.0, и температурен опсег на работа од -20 °C до +43 °C.

Безжичните далечински управувачи овозможуваат индивидуално подесување на температурата во секоја просторија и ја интегрираат опцијата I FEEL , интуитивно чувствувајќи ја температурата околу далечинскиот управувач со цел да го прилагодите протокот на воздух и да ја максимизираат удобноста.

Еколошки по дизајн, го користи ладилното средство R401A за да генерира поладно или потопло ниво на температурата, додека најсовремениот систем за фотокоталистичко филтрирање го прочистува квалитетот на воздухот со елиминирање на 99,9% од бактериите и загадувачите. Интелигентниот инженеринг Gree + Multi значи систем со висока ефикасност со перформанси од светска класа што овозможува удобност, бескомпромисен личен стил и огромна заштеда на енергија.

Повеќе за GREE може да прочитате тука

Галантерија и системи – електрика

Шнајдер-електрик е Француска мултинационална компанија специјализирана во делот на производи и услуги за менаџирање со енергија, автоматика, разновиден хардвер, IoT и услуги.

Шнајдер системите, електрична инсталации и галантеријата по најсовремени стандарди со високи критериуми за безбедност, комфор и стил.

Галантерија unica

Предности – Решенија за ентериери со стил – Модуларната серија на Unica претставува комплетен флексибилен асортиман на галантерија. Прилагодена е на потребите на пазаорт, без оглед на стандардите на земјите и навиките на вградување.

Со повеќе од 150 електрични и електронски функции за контрола на светло, приклучници, VDI, сигнализации, заштеда на енергија во бежични системи, Unica нуди најширок опфат на решенија, од традиционални до најнапредни.

Високо стилизиран дизајн од највисока класа и беспрекорна завршница овозможуваат Unica модуларната серија на секое опкружување да даде отменост.

Leave a Reply