fbpx

Телефон :

072 227 002

078 269 823

070 409 993

070 308 328

Адреса:

Бул. 3-та Македонска Бригада, Скопје,

E-mail :

info@urbangarden.com.mk

Контакт форма

Се согласувам моите податоци да бидат зачувани во вашата база.
Инвеститор: Mega Akustik

Контактирајте продажен агент:
072 227 002 / 078 269 823 / 070 409 993 / 070 308 328