Паркирање

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА КОМФОРНИ ПАРКИНЗИ Во станбено-деловниот комплекс Урбан Гарден се предвидени 495 паркинг места, од кои 45 се наменети за деловниот простор, а сместени во партер зоната, додека останатите 450 паркинг места се предвидени за станбениот дел и се распоредени на 3 подземни нивоа, каде воедно се сместени и подрумските простории за потребите … Continue reading Паркирање