fbpx

Зошто гарсоњера во
Urban Garden

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ја разубави околината.

Непосредната близина на основни, средни училишта и универзитети (МИТ и Американ Колеџ), достапноста до културни и трговски објекти и лесната комуникација со централното градско подрачје се неколку од бројните причини зошто да го изберете Urban Garden.

Стан тип
A4 - 36m2

Стан тип
A3 - 32m2

Стан тип Б5П - 44m2

Стан тип Б6П - 46m2

Стан тип Б9П - 47m2

Наши агенти

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Стефан

Продажен Агент

072 227 002

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин