fbpx

Освен зелениот покрив кој има големо влијание во прочистување на воздухот и ги намалува емисиите на СО2 преку процесот на фотосинтеза, како втор чекор во заштита на околината Urban Garden ќе располага со Смарт Клупи.

Зошто одлучивме за ваков тип на смарт клупа?

  • Се полни на сончева енергија
  • Ја штеди енергијата за денови кога нема сонце и за ноќно време
  • Мобилна апликација на која ке може да се лоцираат другите инсталирани смарт клупи во околината.
  • Портови за USB полнење и безжично полнење
  • WiFi

Совршена за секојдневна дружба. 

Овој вид на клупа е самоодржлива – со соларни панели интегрирани во неа. Клупата располага со wireless полначи за телефони и два usb влеза за полнење на телефон/лаптоп.

Има интегрирано кулер (разладувач), за да биде пријатна за седење преку жешките летни денови.

Смарт клупата располага со мобилна апликација на која ке може да се лоцираат другите инсталирани смарт клупи во околината.

Клупата опфаќа 30м радиус wifi.

Urban Garden ќе располага со две мини смарт клупи од овој тип, во партерот кај перголите.

Leave a Reply