fbpx

За Urban Garden

На јужната страна од бул. 3-та Македонска Бригада кон Водно, гордо ви го претставуваме станбено-деловниот комплекс Urban Garden.

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ја разубави околината.

Urban Garden е архитектонско дело збогатено со бројни зелени површини кои формираат пријатна атмосфера за жителите. Користењето квалитетни градежни материјали е главната причина која ќе Ви овозможи комфорно и спокојно домување.

Непосредната близина на основни, средни училишта и универзитет, достапноста до културни и трговски објекти и лесната комуникација со централното градско подрачје се неколку од бројните причини зошто да го изберете Urban Garden.

Инвеститор: Мега Акустик 

0 m2
зелени површини
0
станбени објекти
0
деловни простори
0
паркинг места

Наши агенти

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Стефан

Продажен Агент

072 227 002

Софија

Продажен Агент

078 269 823

Маријана

Продажен Агент

070 409 993

вие заслужувате

урбано место за живеење

Закажи Термин